Koop een Swarvoski kijker of telescoop en ontvang gratis een schoonmaakset t.w.v. €49,-

Ontvang bij een Swarovski verrekijker of telescoop een zeer uitgebreide schoonmaakset met diverse reinigingsproducten en een handig draagtasje. Deze speciale actie is alleen geldig tijdens de Verrekijkershow.

Scroll To Top
Sluistuinen Alkmaar

Locatie & Route

We zijn erg blij en trots dat we de achtste editie van onze Verrekijkershow gaan houden in tuincentrum Sluistuinen. Deze bijzondere locatie biedt alle ruimte en volop mogelijkheden om al onze ambities voor dit evenement waar te maken. Sluistuinen valt moeilijk uit te leggen of in een hokje te plaatsen. Het is een soort combinatie tussen een tuincentrum, een hoveniersbedrijf, een kunstenaarsbolwerk en een winkel. Vele exclusieve tuinobjecten, meubelen en kunstwerken worden op het gehele terrein ingelijst door bijzondere groenblijvende planten, bomen en palmen. Het maakt Sluistuinen tot een inspirerende omgeving

Verspreid over het terrein zijn diverse kassen waar je normaliter allerlei bloemen, planten en kunstwerken kunt vinden, maar die tijdens dit evenement tevens dienst zullen doen als overdekte ruimte voor demonstraties, lezingen en workshops. Dit maakt het tevens de ideale locatie wanneer de weersomstandigheden wat minder blijken te zijn, ook als het regent kunnen we alle activiteiten gewoon door laten gaan.

  • Sluistuinen
  • Oude Helderseweg 85b
  • 1817 BJ Alkmaar
  •  
  • Zondag 22 april 2018
  • 11:00 tot 16:00

Openbaar vervoer
Voor een uitgebreid openbaar vervoer reisoverzicht verwijzen wij je graag naar www.9292ov.nl

Eigen vervoer
Komende vanuit Amsterdam ( A9 ), volg N9 richting Den Helder. Nadat je aan de linkerkant golfbaan Sluispolder bent gepasseerd bij de stoplichten rechtsaf. Vervolgens rechtdoor de doodlopende weg langs het N-H kanaal op ( dit is een fietspad waar je met de auto over heen mag). Aan dit fietspad 100 meter voorbij de Sluismolen vindt u Sluistuinen.

Je kunt gratis parkeren en er is ook een fietsenstalling. Sluistuinen is rolstoeltoegankelijk.

Scroll To Top